Oulun Numismaattinen Kerho r.y.
Oulun numismaattinen kerho r.y.
Perustettu 1962

Tietoa rahoista
Suomen harvinaiset setelit
Numismaatikon tietopankki
Linkkejä
Keskustelu

Oulun Numismaattinen Kerho r.y.
Kokoontumiset
Rahojen arviointi ja osto
Kerhon historia
Tiedotteita
Tarvikemyynti
Toimihenkilöt

Huutokaupat
Kohteiden jättäminen
Huutokauppaan osallistuminen
Listat ja tulokset

Jäsenyys
Liittyminen
Osoitteenmuutos
Eroaminen


JÄSENKIRJE 3/2007

Syksyn 2007 toimintakausi on pyörähtämässä käyntiin kesätauon jälkeen. Ajankohtainen kokoontumisaikataulu löytyy aina omalta sivultaan.

Huutokaupat

Muistutamme jäseniä kerhon valtakunnallisesta huutokaupasta lokakuun lopussa. Kohteiden jättömahdollisuus on kahdessa ensimmäisessä kerhoillassa. Ota yhteyttä Auvo Tirkkoseen.

Vuosikokous

Marraskuun ensimmäisessä kokouksessa valitaan sääntöuudistuksen mukaisesti toimihenkilöt kalenterivuodelle 2008. Tämä viesti toimii kokouskutsuna niille jäsenille, jotka saavat postia kerholta vain perinteisen postin kautta, ja eivät kuulu sähköpostijakelun piirin.

Antiikkimessut

Syyskuun 15. ja 16. päivän Antiikkimessuilla on kerholla oma osasto. Kerho tarjoaa myös vanhojen rahojen arviointia Pohjankartanon toisessa kerroksessa.

Rahamaailman uutisia

Pienipainoksinen Monacon 2€ Grace Kelly on ilmestynyt. Painos on 20 000, josta 5 000 on jaettu juhlavieraille. 15 000 kappaleen vapaa painos on tehnyt kolikosta kalleimman erikoiskakkosen tähän mennessä. Hinta ei ole vakiintunut vielä, mutta se liikkuu 280-500 euron välisellä alueella.

Slovenian erikoiskakkonen, Rooman sopimus, on tällä hetkellä kohtuullisen arvokas. Syynä hinnannousuun on pieni painos 400 000, ja erityisesti italialaisten rahakauppiaiden onnistuneet operaatiot.

Muuta

Toiveita teemailtojen aiheiksi otetaan jatkuvasti vastaan.


Loppukesän terveisin
Oulun Numismaattisen kerhon hallitus ja sihteeri Esa Moilanen


Sähköpostiosoite