Oulun Numismaattinen Kerho r.y.
Oulun numismaattinen kerho r.y.
Perustettu 1962

Tietoa rahoista
Suomen harvinaiset setelit
Numismaatikon tietopankki
Linkkejä
Keskustelu

Oulun Numismaattinen Kerho r.y.
ONK 50 vuotta 2012
Kokoontumiset
Rahojen arviointi ja osto
Kerhon historia
Tiedotteita
Tarvikemyynti
Toimihenkilöt

Huutokaupat
Kohteiden jättäminen
Huutokauppaan osallistuminen
Listat ja tulokset

Jäsenyys
Liittyminen
Osoitteenmuutos
Eroaminen

 


Kevätkokouskutsu ja jäsenkirje, helmikuu 2013

Kirjeen sisältö:

 1. Kevätkokouskutsu
 2. ONK:n keväthuutokauppa 18.2.2013
 3. Jäsenten matkat numismaattisiin tapahtumiin
 4. Lopuksi...

1. Kevätkokouskutsu

Oulun Numismaattisen Kerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 11.3.2013 klo 18.00 Oulun Lyseolla luokassa 14. Kokouksen tarkoituksena on esittää yhdistyslain mukaisesti edellisen vuoden tilit hyväksyttäväksi. Kokouksen esityslista löytyy alta, ja alustava vuoden 2012 toimintakertomus löytyy kerhomme nettisivuilta. Alustava toimintakertomus sekä tilinpäätös ovat saatavana myös kokouspaikalla, ja ne voidaan toimittaa myös postitse erillisestä pyynnöstä.

 1. Kokouksen avaus.
 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa. (Mikäli kokouksen puheenjohtajaksi valitaan vuoden 2012 hallituksen jäsen, tilien hyväksymisen ajalle valitaan toinen henkilö kokouksen puheenjohtajaksi.)
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
 5. Esitetään tilinpäätös, toiminnantarkastajien lausunto ja toimintakertomus.
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja muille vastuuvelvollisille.
 7. Käsitellään muut asiat.

2. ONK:n keväthuutokauppa 18.2.2013

Oulun Numismaattisen Kerhon keväthuutokauppa järjestetään maanantaina 18.2.2013 Oulun Lyseolla luokassa 14. Näyttö alkaa jo klo 17:00 ja itse huutokauppa 17:30 - eli normaalia aiemmin! Huutokauppalista on nähtävillä kerhon nettisivuilla www.oulunnumismaatikot.fi sekä Numismaatikko 1/2013:ssa. Kohteiden kuvat löytyvät myös nettisivuiltamme.

Kirjalliset tarjoukset lähetetään osoitteella Tero Kontiokari, Kartoittajantie 2, 90650 Oulu. Tarjouksia voi tehdä myös puhelimella puh. 040 757 4423 ja sähköpostilla: meklari(at)oulunnumismaatikot.fi. Tarjousten on oltava perillä viimeistään sunnuntaina 17.2.2013 klo 12.00.

Tervetuloa huutamaan!

3. Jäsenten matkat numismaattisiin tapahtumiin

Oletko kiinnostunut lähtemään johonkin numismaattiseen tapahtumaan Suomessa? Kerhomme aktiivijäsenet käyvät muutamia kertoja vuodessa eri tapahtumissa yhteisellä kyydillä, esim. Numismaatikkoliiton kokouksissa sekä SNY:n ja Holmaston huutokaupoissa. Yleensä kerho tukee matkoja anomusten ja kerhon hallituksen harkinnan mukaan.

Jos haluat joskus mukaan tai Sinulla on mielessä jokin mielenkiintoinen tapahtuma, jonne olisit lähdössä, kannattaa ottaa yhteyttä kerhon toimihenkilöihin. Ehdotusten kanssa tulee olla hyvissä ajoin liikenteessä, jotta tietoa voidaan välittää muillekin. Parhaiten pystyt vaikuttamaan käymällä kerhoilloissa!

Seuraava yhteinen reissu on 16. - 17.3. Ylivieskaan Suomen Numismaatikkoliiton kokoukseen.

4. Lopuksi...

 • Muistithan maksaa jäsenmaksusi? Osalla kerhomme jäsenistöstä on jäänyt jäsenmaksu maksamatta. Lehden tilaus katkaistaan ennen numeron 2 ilmestymistä!

 

Talvisin terveisin,

ONK:n hallituksen puolesta jäsensihteeri Timo Rätti
jasenasiat(at)oulunnumismaatikot.fi
puh. 040 553 8698

 

Sähköpostiosoite