AJANKOHTAISET ASIAT

60-vuotisjuhlahuutokaupan tulokset

Oulun Numismaattinen Kerho ry järjesti 60-vuotisjuhliensa kunniaksi suuren juhlahuutokaupan 2.-3.4.2022 Hotelli Lasaretissa. Ohessa huutokaupan tulokset ja kuvagalleria.

Myymättä jääneet kohteet ovat jälkimyynnissä sunnuntaihin 10.4.2022 klo 12.00 saakka. Yhteydenotot Tero Kontiokari, p. 040 757 4423 tai meklari@oulunnumismaatikot.fi. Jälkimyyntikohteille ei lisätä korotusta.

Iso kiitos kaikille juhliin ja huutokauppaan osallistuneille!

 

Tulossa Oulun Numismaattinen Kerho 60 vuotta!

Oulun Numismaattinen Kerho täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Sen kunniaksi järjestämme Suomen Numismaatikkoliiton kevätkokouksen 2.-3.4.2022. Kevätkokouksen aikataulu löytyy täältä. Huomioittehan, että hotellivaraukset tulee tehdä jo 11.3.2022 mennessä!

Samalla järjestämme kaksipäiväisen 60-vuotisjuhlahuutokaupan, jossa kohteita on yli 1660! Huutokauppaluettelo kuvineen on nyt nähtävissä:

Ei huutomaksua. Osallistuaksesi huutokauppaan, tulee sinun olla jonkin Suomen Numismaatikkoliiton jäsenyhdistyksen jäsen.

Suuret Antiikki- ja Keräilymessut 9.-10.10.2021

Suuret Antiikki- ja Keräilymessut järjestetään 9.-10.10.2021 Club Teatrialla (Krouvintie 9) Oulussa! Messut ovat avoinna klo 10-16 molempina päivinä. ONK on mukana messuilla ja kerhon jäsenet pääsevät messuille alennettuun hintaan 5 €/päivä. Ilmoita ovella olevasi Oulun Numismaattisen Kerhon jäsen. Kannattaa tulla käymään, kun pitkästä aikaa päästään messuja järjestämään!

Tässä messun järjestäjän ilmoitus:
———
Pohjois-Suomen suurimmat Antiikki- ja Keräilymessut kokoavat Ouluun alan kauppiaita ympäri Suomen.
Tarjolla on antiikkia, vintagea, designia, militariaa, taidetta, taidelasia, koruja, kirjoja ja paljon muuta.
Omilla messuosastoillaan pyörii myös työnäytöksiä, esim. kirjansidontaa ja perinnesuutari.
Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä.
Liput:
10€
2-päivän lippu 15 €
Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 8€
Alle 12-vuotiaat huoltajan mukana maksutta.
———

Oulun Numismaattisen Kerhon nettisivut on uudistettu

Oulun Numismaattisen Kerhon nettisivut on uudistettu. Uudistuksen toteutti aiemmatkin nettisivut vuonna 2007 valmistanut Jarkko Karhunen.

Isot kiitokset Jarkolle!

Sivuston sisältöä tullaan vielä päivittämään kesän aikana, mutta mikäli sivujen toiminnassa ilmenee ongelmia, niistä voi ilmoittaa www-vastaavalle: www-vastaava@oulunnumismaatikot.fi.

Jos jokin sivu ei tunnu toimivan kunnolla, kokeile päivittää sivu selaimessasi, esim. tietokoneella Ctrl+F5.

Kevätkokous 2021 siirretty syksylle

Myös maaliskuun kokoukset Höyhtyän Välkkeellä on peruttu. ONK:n hallitus päätti siirtää kevätkokouksen syyskaudelle, joten kevätkokokuskutsuakaan emme vielä lähetä. Ilmoitamme sähköisessä jäsenkirjeessä asiasta tarkemmin.