AJANKOHTAISET ASIAT

Antiikki- ja keräilymessut 4.-5.3.2023 Oulussa

Pitkän tauon jälkeen Oulussa järjestetään Antiikki- ja keräilymessut 4.-5.3.2023 klo 10-16! ONK:lla on myös oma pöytä varattuna. Tulemme esittelemään numismatiikkaa ja kerhon toimintaa sekä arvioimaan asiakkaiden rahoja. Myytävänä on rahojen lisäksi mm. €uro-Catalog -luetteloita sekä Suomen kolikot ja setelit -taskuluetteloita. ONK:n jäsenet saavat päivälipun puoleen hintaan!

Tapahtuma järjestetään Tapahtumakeskus Tullisalissa, Tyrnäväntie 16, Oulu. Järjestäjänä toimii Osto- & myyntiliike Sininen Pysäkki.

Toivottavasti saamme paljon myös ONK:n jäsenistöä liikkeelle. Kertokaa toki myös tutuillenne messuista. Tervetuloa!

Huutokaupan ohjeistuksia päivitetty

Olemme päivittäneet huutokaupan ohjeistuksia tarjousten ja lähetysten osalta. Luettehan ne huolellisesti ennen huutokauppaan tarjoamista!

Mitä on muutettu?

  • Kirjallisissa tarjouksissa vaadittavat tiedot tarkennettu.
  • Takarajan jälkeen saapuneita kirjallisia tarjouksia ei huomioida.
  • Lisätty jälkimyyntiohjeistukset.
  • Lisätty maininta kirjallisten tarjousten laskutuksesta.
  • Lisätty mainnat lähetysten vakuuttamisesta ja vastuista.
  • Postitusmaksut päivitetty.
  • Vakiokäytännöstä poikkeavat toimitustavat on ilmoitettava hyvissä ajoin.

Huutokauppalista ja kuvagalleria julkaistu!

Oulun Numismaattinen Kerho järjestää valtakunnallisen huutokaupan Suomen Numismaatikkoliiton kevätkokouksen jälkeen LAUANTAINA 1.4.2023 klo 13.00 alkaen Suomen Pankin entisessä pankkisalissa, os. Kajaaninkatu 8, 90100 Oulu. Huutokaupan näyttö alkaa klo 12.00.

Huutokauppaluettelo kuvineen on nyt nähtävissä:

Ei huutomaksua. Osallistuaksesi huutokauppaan, tulee sinun olla jonkin Suomen Numismaatikkoliiton jäsenyhdistyksen jäsen.

HUOM! Päivitimme samalla myös huutokaupan ohjeistuksia tarjousten ja lähetysten osalta. Luettehan ne huolellisesti ennen huutokauppaan tarjoamista!

 

Ilmainen rahojen arviointitilaisuus 6.11.2022

Oulun Numismaattinen Kerho ry järjestää kaikille avoimen ja ilmaisen rahojen arviointitilaisuuden sunnuntaina 6.11.2022 klo 10–18.

Paikka: Höyhtyän Välke, Latokartanontie 1, Oulu (Höyhtyän ostoskeskus). Google Maps: https://g.page/hoyhtyanvalke?share.

Arvioitavaksi voi tuoda kaikenlaisia vanhoja ja uusia rahoja sekä mitaleita.

Tervetuloa!

Hieman yleistä tietoa arvioinneista ja vinkkejä arviointia varten: https://oulunnumismaatikot.fi/rahojen-arviointi-ja-realisointi/.

Valtakunnallinen huutokauppa keväällä 2023!

ONK järjestää valtakunnallisen huutokaupan pienen tauon jälkeen keväällä 2023! Todennäköisesti ajankohta on kutakuinkin samoihin aikoihin kuin viime keväänä, eli maalis-huhtikuun vaihteessa. Huutokauppa järjestetään tällä kertaa Suomen Pankin entisissä tiloissa! Paikan omistaja on mielissään, kun salissa on pitkästä aikaa pääosassa markat. Tiedotamme huutokaupasta paremmin myöhemmin.

Hyviä huutokauppakohteita otetaan vastaan jouluun 2022 mennessä. Ks. Kohteiden jättäminen.

60-vuotisjuhlahuutokaupan tulokset

Oulun Numismaattinen Kerho ry järjesti 60-vuotisjuhliensa kunniaksi suuren juhlahuutokaupan 2.-3.4.2022 Hotelli Lasaretissa. Ohessa huutokaupan tulokset ja kuvagalleria.

Myymättä jääneet kohteet ovat jälkimyynnissä sunnuntaihin 10.4.2022 klo 12.00 saakka. Yhteydenotot Tero Kontiokari, p. 040 757 4423 tai meklari@oulunnumismaatikot.fi. Jälkimyyntikohteille ei lisätä korotusta.

Iso kiitos kaikille juhliin ja huutokauppaan osallistuneille!