Osoitteenmuutos

Jäikö numismaattinen posti saapumatta?

Oulun Numismaattisen kerhon jäsenistä on olemassa kaksi erillistä osoiterekisteriä, joiden molempien sisältöä pyritään pitämään samana.

  1. Ensimmäistä rekisteriä ylläpitää Suomen Numismaatikkoliitto ry. Se on tarkoitettu jäsenmaksujen perintään ja Numismaatikko-lehden lähettämiseen. Tätä rekisteriä varten tarvitaan jäsenen nimi ja jakeluosoite.
  2. Toista osoiterekisteriä ylläpitää Oulun Numismaattinen Kerho. Se on tarkoitettu kerhokirjeiden ja kokouskutsujen toimittamiseen oikeaan osoitteeseen. Tätä rekisteriä varten tarvitaan jäsenen nimi, jakeluosoite ja mahdollinen sähköpostiosoite.

Jotta varmistaisit jäsenpostin, Numismaatikko-lehden ja jäsenmaksulaskun virheettömän saapumisen, tee aina muuttoilmoitus Postiin sekä seuraaviin sähköpostiosoitteisiin:

  1. Suomen Numismaatikkoliiton asiat / Numismaatikko–lehti: jasenasiat(at)numismaatikko.fi
  2. Oulun Numismaattinen Kerho ry: jasenasiat(at)oulunnumismaatikot.fi

Voit ilmoittaa muuttuneesta osoitteestasi myös kerhoillassa.

Mikäli jäsenmaksu jää maksamatta vuoden alussa, jäsenyyden edut katkeavat maaliskuun aikana. Jäsenyyden voi aktivoida uudelleen ilmoittamalla siitä kerhon jäsensihteerille. Postin tulo Oulun Numismaattisesta Kerhosta katkeaa, kunhan tieto jäsenyydestä luopumisesta saapuu meille.